Srecna Nova 2017.

  • -

Srecna Nova 2017.

Category : Godišnji horoskop

OVAN

Vi ste kardinalna Vatra - pionir Zodijaka. Prvi ste u svemu koji nagoni i ostale na akciju, pokret i takmičenje! Vaša uloga je da raspaljujete životnu vatru!

Vrline i mane: Vi ste neustrašivi, hrabri, dinamični i rođeni vođa. Za vas ne postoje granice. Volite izazove i avanture, kao i da ste najbolji u svemu. Katkad vaša direktnost, otvorenost i samoljublje povređuju bliske vam ljude.

Probajte ovo za dobrobit vaše duše: Učite se strpljenju, poštovanju drugih i dozvolite nekada nekome da bude korak ispred vas.

Ljubav i strast: Vatreni ste i lako se zaljubljujete. Uživate u osvajanju kao lovac u svom plenu. Dok je zavođenje inspirativno i emocije su postojane.

POTENCIJALI 2017.

Ove godine zvezde su vam izuzetno naklonjene na raznim poljima. Uložena energija će vam biti višestruko vraćena, pa je od najveće važnosti da postupate ispravno. U skladu s tim briliraćete na polju ljubavi i odnosa, iako su mogući i neverovatni preokreti i iznenađenja. Dozvolite Univerzumu da vam donese najbolje, bez vaše direktne intervencije.

Najbolji period godine za promenu života je početak marta kada će do promena doći vrtoglavom brzinom, kao i kraj avgusta, kada će promene teći u željenom smeru.

Ljubav u 2017: Tokom maja dolazi do emotivnog buđenja bilo da ste sami, bilo da rasplamsavate uspavane strasti sa stalnim partnerom. Kulminacija tokom septembra i oktobra.

Treba da znate da: Tokom juna i jula bićete usmereni na stambeni prostor, bilo da je reč o kupovini ili adaptaciji ili prodaji. Dobro isplanirajte svaki korak i vodite računa o investicijama koje mogu biti veće od očekivanih. Oslonite se na ukućane koji vam mogu pomoći na razne načine.

VAŽNI DATUMI:
27. februar, 12. maj, 01. juni, 10. juni, 20. avgust, 1. decembar

AFIRMACIJA:
Što sam strpljiviji to vreme više radi za mene!

KAKO PRIVUĆI OVNA:
Prijavite vas zajedno za neko ekstremno takmičenje, poput Survivor-a.

BIK

Vi ste fiksna Zemlja – osnovni stub Zodijaka. Stabilni ste, zadovoljni, čulni hedonista! Rođeni ste da uživate na ovoj planeti i veličate radost života.

Vrline i mane: Uporni ste i istrajni na putu ka cilju koji ste zacrtali. Igrate uvek na sigurnu kartu, svesni svojih mogućnosti. Promišljeni ste i oprezni, ali neretko i spori i teško prilagodljivi neophodnim promenama.

Probajte ovo za dobrobit vaše duše: Da biste bili sigurniji i više imali probajte da budete hrabriji i da više dajete.

Ljubav i strast: Vaša senzualnost je neodoljiva. Uživate u udobnosti, lepoj atmosferi, predigri, poljupcima i dodirima. Vi ste kraljica uživanja!

POTENCIJALI 2017.

Ove godine proširujete poslovne i finansijske vidike! Sjajne prilike su pred vama. Potrebno je samo da sa većom lakoćom donosite odluke, posebno u nepredviđenim okolnostima. Rizik može biti veoma isplativ! Krajem godine počinje ostvarenje najluđih emotivnih snova! Spremite se za princa kojeg ste sanjali najmanje 10 godina.

Najbolji period godine za promenu života je početak juna kada sve što je bilo otežano i činilo se nemoguće postaje vrlo materijalno.

Ljubav u 2017: Strpljenje vam nije strano, pa budite strpljivi do oktobra, kada na velika vrata ulazi baš ta vaša srodna duša.

Treba da znate da: Tokom marta i aprila dvoumićete se i predomisliti vezano za odnos u kojem ste, ili ćete se vratiti na neku staru ljubav. Budite hrabri i borite se za ono što volite, bez straha od nepoznatog i straha da ćete izgubiti. Pobeda stiže na jesen.

VAŽNI DATUMI:
05. mart, 17. april, 11. juni, 18. jul, 15. oktobar

AFIRMACIJA:
Uživam u životu i ne bojim se promena!

KAKO PRIVUĆI BIKA:
Organizujte večeru u najboljem restoranu uz posebne specijalitete i najbolje vino.

BLIZANCI

Vi ste promenljivi Vazduh – prva mentalna iskra Zodijaka. Inteligentni ste, komunikativni, znatiželjni, snalažljivi. Vaša je uloga da prenosite informacije!

Vrline i mane: Željni ste znanja, lako prilagodljivi, sjajni u ulozi govornika, učitelja, prijatelja, sagovornika. No, brojna interesovanja često ne dozvoljavaju i dublje posvećivanje što vas može učiniti površnim.

Probajte ovo za dobrobit vaše duše: Fokusirajte se na jednu stvar i dovršite je bez suvišnih reči.

Ljubav i strast: Potrebna vam je mentalna stimulacija, razgovor i razonoda da biste uživali u ljubavi. Flertovanje je neizbežno.

POTENCIJALI 2017.

Veliki izazovi su pred vama i ove godine. Lekcija iz oblasti odgovornosti i discipline dolazi najviše kroz partnerske odnose, bilo da je reč o poslovnim, bilo o emotivnim odnosima. Vreme je da konačno odrastete. Ne jogunite se i ne bežite od obaveza. Zahtevi koji vam se budu nametali su za vaše dobro. Probajte da ih ispunite.

Najbolji period godine za promenu života je tokom jula kada ćete sa lakoćom donositi najbolje moguće odluke.

Ljubav u 2017: Ova godina donosi važna emotivna iskustva. Da biste dobili morate se nečega odreći. Posvetite se posebnoj osobi krajem septembra.

Treba da znate da: Do jeseni se posvetite nekom hobiju, deci, volontiranju u nekom udruženju. Ostvareni kontakti će stvoriti preduslov za promenu posla ili poslovnog okruženja od oktobra.

VAŽNI DATUMI:
11. maj, 15. juni, 20. jul, 09. oktobar, 29. novembar

AFIRMACIJA:
Prihvatam odgovornost jer me čini srećnijim!

KAKO PRIVUĆI BLIZANCE:
Kupite mu najnoviji mobilni telefon uz originalnu ljubavnu posvetu.

RAK

Vi ste kardinalna Voda – prva emotivna karika Zodijaka. Osetljivi ste, intuitivni i veoma vezani za dom i porodicu. Vaša uloga je da čuvate kućno ognjište!

Vrline i mane: Pažljivi ste, osećajni, druželjubivi, roditeljski i zaštitnički nastrojeni, ali i promenljivog raspoloženja koje menjate u skladu sa Mesečevim menama.

Probajte ovo za dobrobit vaše duše: Oslobodite se straha i brige i dozvolite voljenima da samostalno donose odluke.

Ljubav i strast: Nežnost i brižnost su od presudne važnosti za vaše emotivno uzbuđenje. Potrebno je da vam partner pruži sigurnost da biste se predali.

POTENCIJALI 2017.

Izazovna godina je pred vama tokom koje ćete se pokazati jačim nego što ste mislili da jeste. No, biće potrebno da umesto jednog koraka napred, a dva nazad, pravite tri napred, a jedan nazad. Ne povlačite se jer imate podršku ukućana koja vam je tako neophodna. Uložite energiju da organizujete ukućane oko zajedničkog posla koji će doneti prosperitet svima.

Najbolji period godine za promenu života je tokom aprila, kao i avgusta, kada je moguće da promenite stambeni prostor ili uložite u nekretnine.

Ljubav u 2017: Ova će godina biti znatno radosnija od prethodnih ako se oslobodite krutih tradicionalnih principa. Zadovoljstvo naglašeno tokom septembra i oktobra.

Treba da znate da: Ove godine učite lekciju vezanu za odnose sa svima koji su vam podređeni. Imajte više razumevanja i budite tolerantniji. Poštujte vreme i svoje i drugih ljudi.

VAŽNI DATUMI:
02. mart, 09. jul, 18. jul, 01. avgust, 01. decembar

AFIRMACIJA:
Svet je sigurno mesto za život!

KAKO PRIVUĆI RAKA:
Mazite ga i pazite i pričajte o porodici i korenima i omiljenoj hrani.

LAV

Vi ste fiksna Vatra – srce Zodijaka. Moćni ste, dominantni, od najveće važnosti, kreativni i svesni svojih kvaliteta. Vaša uloga je da organizujete i vladate!

Vrline i mane: Plenite pojavom, stavom i plemenitošću! Ulivate drugima volju za životom i budite osećaj sigurnosti! Ne gordite se, vaše veličanstvo, da ne izgubite krunu!

Probajte ovo za dobrobit vaše duše: Dozvolite podanicima da iskažu svoj kvalitet – neće vas ugroziti!

Ljubav i strast: Divljenje i hvala bude vaše strasti! Uzvratite istom merom i dozvolite da i partner katkad vodi!

POTENCIJALI 2017.

Izuzetna godina je pred vama! Iskoristite sjajne prilike da dođete na presto bilo da je reč o karijeri, bilo o emotivnom odnosu. Imaćete podršku svih vama važnih osoba. Ne zaboravite na lojalnost najodanijih: učenika, dece, rođaka, prijatelja i advokata. Nagradite ih za podršku. Ma kako da ste sveznajući, važne odluke donosite uz konsultaciju za pravnim licima.

Najbolji period godine za promenu života je sredina aprila, kao i tokom avgusta, kada život možete promeniti iz korena. Preduslov je da budete iskreni sami sa sobom.

Ljubav u 2017: Ove godine učite da volite nesebično da biste bili iskreno voljeni. Pravo vreme je sredina septembra.

Treba da znate da: Imati vlast i moć nad drugima podrazumeva i odgovornost za njih. Budite tu zbog drugih a ne oni zbog vas, posebno ako im je potreban savet.

VAŽNI DATUMI:
10. mart, 14. april, 16. juni, 21. avgust, 20. oktobar

AFIRMACIJA:
Ja sam kreator svog uspeha!

KAKO PRIVUĆI LAVA:
Divite se veličanstvu! To je dovoljno!

DEVICA

Vi ste promenljiva Zemlja – materijalna inteligencija Zodijaka. Odani ste, požrtvovani, radni, analitični. Vaša uloga je da budete od koristi!

Vrline i mane: Imate sjajnu moć opažanja, sjajnu koncentraciju i sposobnost analize. Perfekcionista ste sa izuzetno kritičkim stavom koji može umarati i vas i druge.

Probajte ovo za dobrobit vaše duše: Svet ne možete promeniti kritikom već ljubavlju! Probajte da nađete lepotu i u nesavršenosti!

Ljubav i strast: Uživate u ulozi roba ljubavi, posebno kada imate odgovarajućeg vladara. Inspiriše vas uloga žrtve i objektivno i metaforično.

POTENCIJALI 2017.

Sjajna godina za pobedu pravde i zakona je pred vama. Dugoočekivana naplata dugovanja i finansijska podrška doprineće da se osećate daleko bolje i da otpočnete realizaciju dugoročnih planova. Iskoristite benefit Jupitera za promenu svojih sistema vrednosti. Život može biti daleko radosniji nego što se vama čini. Samo probajte da gledate na njega iz šireg ugla!

Najbolji period godine za promenu života je početak aprila i kraj jula kada možete promeniti mesto boravka, kao i radno mesto.

Ljubav u 2017: Izgradite poverenje s partnerom da biste ostvarili ideal kojem težite. Ne propustite tu šansu krajem juna.

Treba da znate da: Da bi svet postao bolji potrebno je da verujete da je to moguće! Sa verom ćete lako materijalizovati bolju stvarnost ove godine!

VAŽNI DATUMI:
01.april, 01. juni, 20. jul, 12. oktobar, 27. oktobar

AFIRMACIJA:
Verujem u višu svrhu!

KAKO PRIVUĆI DEVICU:
Pokažite joj da vam je potrebna i budite zahvalni na pruženoj brizi i pažnji!

VAGA

Vi ste kardinalni Vazduh – osnova svakog odnosa u Zodijaku. Predodređeni ste za uspostavljanje sklada, ravnoteže i harmonije, i da kroz odnos sa drugima razvijete svest o sebi.

Vrline i mane: Predusretljivi ste, uravnoteženi sa izraženim osećajem za pravednost. Diplomatični ste, taktični, ljubazni, umereni i odmereni, finih manira, druželjubivi, ali neretko i hladni formalista.

Probajte ovo za dobrobit vaše duše: Pokažite hrabrost i srčanost kada nešto želite, bez straha da ćete napraviti pogrešan korak ili doneti pogrešnu odluku!

Ljubav i strast: Rođeni ste da budete voljeni. Volite udvaranje, prijatnu atmosferu, izlaske. Ne toleriše prostakluke. Očekujete da u odnosu budete vođeni.

POTENCIJALI 2017.

Ove godine ste miljenik bogova! Sa Jupiterom u vašem znaku možete sve! Doneće vam samopouzdanje, osećaj svrhe, optimizam i želju da napredujete, kao i zaslužene nagrade, priznanja i novac. Sa još većom lakoćom stvarivaćete kontakte i postavljati temelje novim odnosima koji će biti trajniji nego inače. Ne rizikujte sa nekretninama.

Najbolji period godine za promenu života je sam početak godine, kao i sredina septembra, kada je će se svaki rizik isplatiti.

Ljubav u 2017: Ljubav je tu tokom cele godine. Bićete voljeni i paženi od najmilijih, posebno tokom aprila i oktobra.

Treba da znate da: U vama je lepota koju projektuje, a ne u partneru i drugim ljudima! Dozvolite sebi ove godine da budete centar oko kojeg se sve okreće!

VAŽNI DATUMI:
11. februar, 15. april, 15. juni, 19. jul, 13. septembar

AFIRMACIJA:
Harmonijom u sebi stvaram harmoničan svet!

KAKO PRIVUĆI VAGU:
Budite šarmantni, fini, taktični, doterani, tačni i odgovorni!

ŠKORPION

Vi ste fiksna Voda – najintenzivnija emocija Zodijaka. Duboki ste, tajanstveni, magnetski privlačni. Vaša uloga je da transfomišete sebe, druge i okolnosti!

Vrline i mane: Strastveni ste posvećenik kada nešto želite. Najodaniji ste ljubavnik i prijatelj, ali i najljući neprijatelj! Ne trošite energiju na rušenje, već na kreiranje!

Probajte ovo za dobrobit vaše duše: Oprostite onima koji su vas povredili, posebno sebi!

Ljubav i strast: Ljubav sa vama ima drugo ime – potpuna posvećenost i predaja! Umetnik ste privlačenja i zavođenja koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

POTENCIJALI 2017.

Godina preispitivanja sistema vrednosti, ličnih uverenja i odnosa ka materiji i novcu je pred vama. Ograničenja koja se mogu pojaviti na tom planu su zapravo dobra za vas, jer biste mogli napraviti grešku. Ne verujte neproverenim informacijama već svojoj intuiciji i preispitujte svaku odluku. Planirajte nove projekte, a u realizaciju uđite tek od oktobra.

Najbolji period godine za promenu života je kraj februara i mart. Morate biti hrabri i neustrašivi, ali ne i nepromišljeni.

Ljubav u 2017: Godinu otpočinjete zaljubljeni, a nakon prolaznih problema, kulminacija ljubavi tokom juna i novembra.

Treba da znate da: Sve što ne dobijete ove godine, ne dobijate da biste sledeće dobili još više!

VAŽNI DATUMI:
27. februar, 27. jul, 24. avgust, 5. oktobar, 13. novembar,

AFIRMACIJA:
Privlačim najbolje za sebe!

KAKO PRIVUĆI ŠKORPIONA:
Vi ne privlačite Škorpiona - on privlači vas!

STRELAC

Vi ste promenljiva Vatra – najdinamičnija radost Zodijaka. Avanturista u duši i laf u srcu. Vaša uloga je da nas učite da uživamo u životu!

Vrline i mane: Slobodarskog ste duha, filozofski nastrojeni, željni znanja i uzbuđenja. Plemeniti ste i velikodušni, ali i nestabilni i nestalni poput velikog deteta.

Probajte ovo za dobrobit vaše duše: Ne obećavajte više od onoga što možete da pružite.

Ljubav i strast: Lako se zapalite i još lakše raspirite vatru na više strana, a retko sagorite do kraja! Ljubav sa vama je prava avantura!

POTENCIJALI 2017.

Godina ostvarenja nada i planova je pred vama, bilo da je reč o karijeri, bilo o partnerskim ili prijateljskim odnosima. Imate podršku u svom okruženju, od bliskih ljudi, javnosti, kao i na planu sudstva. Budite pravični pa će i pravda biti na vašoj strani. Ne rizikujte previše – neće svi imati razumevanja za vašu nesmotrenost i nonšalantnost.

Najbolji period godine za promenu života je sredina marta. Oslonite se na partnera tokom ove godine i konačno odrastite!

Ljubav u 2017: U vašem slučaju ljubav nikad ne nedostaje i ljubavi nikad dosta! Spremite se da zakoračite na ludi kamen u septembru.

Treba da znate da: Očekivanja od prijatelja ili neke organizacije su opravdana, ali je potrebno da prihvatite odgovornost za ono što želite da dobijete.

VAŽNI DATUMI:
20. februar, 21. maj, 24. septembar, 19. oktobar, 02. decembar

AFIRMACIJA:
Verujem u dobro i dobro mi se vraća!

KAKO PRIVUĆI STRELCA:
Smejte se s njim i predložite putovanje i avanturu!

JARAC

Vi ste kardinalna Zemlja – vrh hijerarhije Zodijaka. Vreme radi za vas kao i vi za vreme! Vi ste i uzrok i posledica! Uloga vam je da nas učite prihvatanju odgovornosti!

Vrline i mane: Vi dobro znate ko ste i šta ste, šta možete da uradite i koliko da postignete. Praktični ste, jasni, efikasni, ambiciozni, a neretko i despotski zahtevni.

Probajte ovo za dobrobit vaše duše: Ne plašite se bliskosti – otvorite se za zagrljaj poverenja i nežnost!

Ljubav i strast: Uzdržani ste, neretko stidljivi i pomalo formalista! Teško puštate druge u svoj intimni svet za šta je ulaznica poverenje!

POTENCIJALI 2017.

Godina konačnog profesionalnog priznanja za uloženi trud i strpljenje je pred vama. Sa lakoćom ćete brilirati na poslovnoj sceni. Znate da je pravda spora ali dostižna i uživaćete u njenoj realizaciji. Ne odajte sve tajne koje znate do jeseni kada će javnost stati na vašu stranu. Ne obazirite se na intrige. Odmarajte više i prikupljajte snagu za još veće poduhvate naredne godine.

Najbolji period godine za promenu života je tokom septembra. Budite manje konzervativni, a više hrabri, jer možete ostvariti sve što želite.

Ljubav u 2017: Vaša je deviza da na pravog vredi čekati! Čekajte do avgusta kada će vaše srce veoma omekšati!

Treba da znate da: Ma kako se trudili da sakrijete neke činjenice iz vašeg i tuđeg života izbiće u javnost! Ne brinite previše, to će vas približiti brojnim ljudima.

VAŽNI DATUMI:
6. januar, 6. mart, 8. april, 2 juni, 13. septembar

AFIRMACIJA:
Oslobađam se prošlosti i živim ovaj momenat!

KAKO PRIVUĆI JARCA:
Pričajte o istoriji, prošlosti, nepravdi u svetu. Ne kasnite i pokažite da ga doživljavate ozbiljno!

VODOLIJA

Vi ste fiksni Vazduh – sama inteligencija Zodijaka. Neobični ste, humani, genijalni, ispred svog vremena. Vaša uloga je da nas udružite u borbi za napredniji i bolji svet!

Vrline i mane: Vi ste kosmopolita kojem je navažnija sloboda misli i delanja. Borac ste za ravnopravnost, razumevanje, mir i napredak. Ne podnosite granice pa neretko stvarate haos i tamo gde su potrebne!

Probajte ovo za dobrobit vaše duše: Najteža borba je ona sa samim sobom! Pobedite u njoj i pobedićete u svim ostalim!

Ljubav i strast: Nemate predrasude i otvoreni ste za svaki vid odnosa. Inspiriše vas inteligencija, otvoren duh i neobične okolnosti!

POTENCIJALI 2017.

Ove godine uspevate da pomirite staro u sebi sa novim mogućnostima. Imaćete podršku onih od kojih to niste očekivali. Razumevanje na širem planu dovešće do novih mogućnosti na poslovnom planu i planu učenja. Budite malo strpljivi i tolerantni da biste ostvarili željeno. Neophodno je da se uskladite sa zakonskim normama. Ne propustite prilike koje vam se pružaju u inostranstvu krajem leta.

Najbolji period godine za promenu života je sad. Vi ste u procesu promena neprestano i živite ovaj momenat u kojem se sve menja.

Ljubav u 2017: Za vas je ljubav sveprisutna, ali će biti prisutnija tokom februara, kao i avgusta.

Treba da znate da: Život jeste igra, ali i igre imaju pravila. Ispoštujte pravila vezana za fakultet, dobijanje vize i dobitak stiže iz drugog puta.

VAŽNI DATUMI:
12. februar, 1 juni, 2. septembar, 4. novembar, 2. decembar

AFIRMACIJA:
Ja prihvatam odgovornost jer odgovornost oslobađa!

KAKO PRIVUĆI VODOLIJU:
Upoznajte je sa svojim prijateljima, razgovarajte o modernoj tehnologiji, astronomiji, astrologiji.

RIBE

Vi ste promenljiva Voda – kraj i preteča Zodijaka. Vi ste vizionar, romantik, empatična duša izraženih umetničkih sklonosti. Vaša uloga je da verujete i verom preobraćate ljude!

Vrline i mane: Vi ste blagi, intuitivni, nežni, protočni. Imate dar da osetite ljude, ali i da manipulišete njima, kao i da potpadate pod uticaj drugih od kojih neretko postajete ovisni. Nepraktični ste i nerealni.

Probajte ovo za dobrobit vaše duše: Materijalizujte maštu – spustite je u konkretnu materijalnu realnost! Završite započeto!

Ljubav i strast: Za uzbuđenje i ljubav potrebna je čarolija, mistika, a neretko i nedostižnost! Uživate u fantaziji i tajnovitosti!

POTENCIJALI 2017.

Izazovna godina je pred vama u kojoj je glavni ispit vezan za vaš status i karijeru. Ne bežite od autoriteta, ne strahujte od poraza. Okolnosti mogu biti teže, ali svakako lakše nego do sada. Usudite se da investirate, da legalizujete posao, stambeni prostor, jer će ishod biti povoljan po vas. Rizikujte da biste dobili. Ne oslanjajte se na prijatelja kada je novac u pitanju.

Najbolji period godine za promenu života je sredinom oktobra kada počinje period povoljnih dugotrajnih promena.

Ljubav u 2017: Ljubav je svuda oko vas, a posebno tokom januara, oktobra i novembra kada konačno stabilizujete svoj odnos.

Treba da znate da: Ove godine postavljate temelje od kojih će zavisiti mogućnost života u inostranstvu. Uradite nešto konkretno da bi se san ostvario.

VAŽNI DATUMI:
13.januar, 5. jul, 12. avgust, 14. novembar, 7. decembar

AFIRMACIJA:
Sve je u meni i ja sam u svemu!

KAKO PRIVUĆI RIBE:
Učinite da poveruje da ste baš vi ona srodna duša! Pričajte o bezuslovnoj ljubavi i ulijte joj sigurnost!

Autor: Aleksandra Ralić