Astrološke konsultacije

Horoskop ili natalna karta na neki način predstavlja našu nebesku ličnu kartu koja sadrži podatke o našoj ličnosti, karakteru, sklonostima, talentima, načinu razmišljanja, našim odnosima, partnerima, finansijama, profesiji, deci, unucima, prijateljima, vitalnosti, opasnostima, bolestima. Daje uvid i u našu genetiku, naše bliže i najdalje pretke čije nas sudbine uslovljavaju. Ta posebna nebeska karta ima i vremensku dimenziju, pa sadrži informacije o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, odnosno o uzroku i posledici.

Astrološka konsultacija omogućava uvid u ono što jesmo, i što u skladu s tim stvaramo, i što nam u skladu s tim u vidu okolnosti i ljudi u život dolazi. I ta spoznaja omogućava da svoj život učinimo kvalitetnijim, radosnijim, smislenijim.

Osnovna astrološka konsultacija podrazumeva procenu natalnog potencijala i bliskog budućeg perioda. Posebne astrološke konsultacije obavljaju se u skladu sa aktuelnim temama za klijenta (odnosi, karijera, deca, novac, zdravlje). Klijent svakako može pitati sve što ga zanima u intervalu od 1,5h koliko konsultacija traje. Može se obaviti uživo ili putem skupe-a.

Zainteresovani za jedno konkretno pitanje odgovor u par rečenica mogu dobiti putem e-maila ili poruke.